in ,

Predsjednik OO SDA Tešanj Amir Kurtić poslao poruku građanima nakon pobjede SDA u Tešnju

Predsjednik OO SDA Tešanj Amir Kurtić oglasio se nakon što je objavljeno da je SDA Tešanj u tom gradu ponovo odnijela pobjedu na lokalnim izborima.

“Poštovani sugrađani,

Hvala vam što ste izašli i podržali SDA i kandidata za načelnika općine Tešanj Suada Huskića.

Hvala svima aktivisitma i kandidatima SDA koji su vrijedno radili, hvala svim građanima koji su dali podršku SDA i kandidatu za Načelnika ispred SDA Suadu Huskiću!

Za nas je ovo uspjeh, ali ne smatramo ovo pobjedom i ne doživaljavamo je tako. Ovo je povjerenje koje nam je ukazano u jednom teškom trenutku, ali obećavam da ćemo to povjerenje opravdati.

Drago mi je što su građani Tešnja prepoznali one koji uporno rade i što su nam ponovo ukazali svoje povjerenje.

Ponovo su pokušali na sve načine da nam montiraju,nekakve procese tokom kampanje, nekakvu krađu na dan izbora, ali naravno sve su to neistine i neka im služi na čast. To govori o njima.

Ovo je poruka i svim onima koji žive van Tešnja, a pokušavaju se uključiti samo u vrijeme kampanje i davati nekome podršku: Dobrodošli ste u Tešanj, da s nama zajdno gradite bolji i jači Tešanj. Iskrenost i ljubav prema svom gradu, je najjača kada živite ovdje.

Raduje nas povjerenje u visokom procentu koje je ukazano dosadašnjem i budućem Načelniku Suad Huskiću, jer je to dokaz ispravne politike SDA Tešanj.

I dalje smo najjača partija u vijeću, i već slijedeće sedmice ćemo početi razgovarati sa ostalim strankama koje su dobile povjerenje birača i nadam se vrlo brzo imati dogovor oko podrške u radu vijeća. Nama su potrebni svi koji žele i mogu da rade i grade bolji Tešanj”, kazao je predsjednik OO SDA Tešanj Amir Kurtić.

Samoubistvo vješanjem u zgradi Opće bolnice Tešanj

Heroj rata iz BiH imenovan za zvaničnika u Pentagonu