in

Princ Harry i Meghan Markle uslikani prvi put nakon ‘Megxita’

Meghan je oduševila svijet svojim stilom. Ležerna košuljica na plave pruge u kombinaciji sa uzanim crnim farmerkama i crnim kardiganom.

Iako su se prije sedam dana Harry i Meghan sasvim neočekivano pojavili na samitu u Miamiu, fotografije za javnost nisu bile dostupne. Vojvoda i vojvotkinja imali su kratko izlaganje na bini, piše “New York Post”. Njihovo pojavljivanje do samog kraja bilo je obavijeno velom tajne, pa samim tim i nisu bili najavljeni kao govornici.

– Harry je u svom obraćanju, govorio najviše o mentalnom zdravlju. On je priznao kako posljednjih godine ide na terapiju jer mu je neophodna kako bi prevladao traumu zbog gubitka majke – navodi izvor za ovaj medij i dodaje:

– Nekadašnji princ, govorio je i o tome kako su događaji iz njegovog djetinjstva ostavili i te kako veliki trag. Harry se osvrnuo i na “Megxit”, rekavši da je sve to bilo izuzetno teško za njega i Meghan. Ipak, on je naglasio da uprkos svemu tome, nijednog momenta ne žali zbog svoje odluke, jer želi da zaštiti svoju porodicu. On ne želi da Meghan i njihov sin prolaze kroz ono kroz šta je on prolazio kao dijete. Nakon što je Harry dirnuo prisutne svojim govorom, javnosti se obratila i Meghan. Ona je odlučila da ovog puta govori isključivo o svom suprugu, jer mu mnogo duguje i želi čitavom svijetu da pokaže da mu je ogromna podrška u svemu.

 

Meghan je oduševila svijet svojim stilom. Ležerna košuljica na plave pruge u kombinaciji sa uzanim crnim farmerkama i crnim kardiganom. Posebnu pažnju privukla je njena teget torba, planetarno popularnog brenda “Prada”. Napravljena od recikliranog najlona, ova putna torba savršena je da u nju stanu sve neophodne sitnice tokom kraćeg putovanja.

NHU Oslonac iz Tešnja predao ključeve 62. kuće porodici Kapić iz Željeznog Polja

Prilikom pretresa u Doboju pronađene i oduzete puške, puškomitraljez i zolja