in

PRONAĐENA NESTALA LJUBICA KOJIĆ: Mjesto na kom je pronađena krije veliku zagonetku

Ljubica Kojić je otišla iz porodične kuće u Vranjaku, petog avgusta oko 9,15 sati. Nakon prijave porodice da je Ljubica nestala, policija u Modriči raspisala je potragu za nestalim licem. Inače Ljubica Kojić boluje od psihičke depresije od kako joj je otac Gosto poginuo 1992. u ratu, kada je ona imala samo 15 godina.

– Nakon raspisane potrage policija je već sedmog avgusta oko 22,35 sati na putu Banja Luka – Krupa na Vrbasu u mjestu Klašnik pronašla nestalu osobu inicijala Lj.K. Hodala je sredinom puta i čudno se ponašala. Policija je pozvala hitnu pomoć koja je tu osobu prevezla u bolnicu – rekla je za “Novosti” Danijela Mučibabić portparol policijske uprave Banja Luka.

Velika je zagonetka kako je Ljubica stigla za samo dva dana od Vranjaka do Klašnika koji su udaljeni jedna od drugog oko 130 kilometara. Pored toga još nejasnije je kako je moguće da je žena za kojom je raspisana policijska potraga smještena na neuropsihijatriju Kliničkog centra u Banja Luci sedmog avgusta pred ponoć, a porodica je obaviještena da je živa i da je u bolnici tek 10 avgusta oko 19 sati.

-Nama je najbitnije da je ona živa da je sada na sigurnom mjestu. Bio sam u bolnici i odnio sam joj njene neke stvari. Nisam je mogao posjetiti u sobi na odjeljenju neuropsihijatrije zbog korone, ali su mi ljekari rekli da je njeno stanje stabilno – rekao nam je presretni brat Predrag Kojić.

Majka Danica plače od sreće i zahvaljuje se Bogu što joj je kako kaže dijete pronađeno živo.

– Vjerovala sam da joj se ništa neće desiti i sad mi je najvažanije da se liječi i da se kući vrati živa i zdrava. Ima Boga – zaključuje Danica Kojić.

Slovenci se spremaju Hrvatima napraviti pakao od života

Prekinuto izdavanje C-viza u svim diplomatsko-konzularnim predstavništvima BiH