in ,

PROSINEČKI HRVATSKOJ OTEO IGRAČA! Sjajni Hercegovac stiže Zmajevima

Defanzivac Glasgow Rangersa Nikola Katić mogao bi uskoro nastupati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i to nakon što nije dobijao pozive za seniorsku selekciju Hrvatske.
Katić je ranije nastupao za mladu reprezentaciju Hrvatske, a na Twitteru su se pojavile špekulacije oko toga da bi Katić u budućnosti mogao nastupati za zemlju svog rođenja.

Naime, Nikola Katić je rođen u Ljubuškom u Bosni i Hercegovini, no debitovao je za Vatrene u prijateljskoj utakmici protiv Meksika 2017. godine.

Ipak, uprkos transferu u redove Glasgow Rangersa nije dobijao pozive za seniorsku reprezentaciju Hrvatske, a budući da trenutno ima 23 godine, pravo je vrijeme da se odluči za koju će reprezentaciju nastupati u budućnosti.
Ukoliko se odluči na ovja potez, Katić će postati drugi igrač iz Bosne i Hercegovine koji je nastupao za ovaj slavni klub i to nakon kultnog heroja Ibroxa, Saše Papca.

Podsjetimo, reprezentacija Bosne i Hercegovine od prije nekoliko dana jača je za veznjaka Maribora, Dinu Hotića koji je ranije nastupao za selekciju Slovenije.

Prosinečki najavio velika pojačanja za Zmajeve: S njima bi sve bilo lakše

Saopštenje Sarajevogasa: Ljudi, gotovo je, spremite se na najgore