in ,

PROVALJENA VELIKA PREVARA ALEKSANDRA VUČIĆA Penzionerka koja je pala u nesvijest je zapravo prevarant!

Gotovo svi mediji u Srbiji prenijeli su vijest da su pristalice opozicije u toj zemlji povrijedili dvije starije sugrađanke koje su izašle da brane Skupštinu Beograda od nadrogirane mase.

Ipak. da idemo redom…
Većina žena koje su bile ispred Skupštine bile su one koje su zaposlene u zgradi. One su navnodno samostalno se organizovale kako bi branili svoju firmu – piše Dnevni Žurnal.

Za to vrijeme Vesić je snimljen nekoliko puta kako iza njih unutar Skupštine stoji i gleda u mobilni telefon. Hitna pomoć reagovala je dva puta, a oba puta intervenisala je zbog toga što je navodno pozlilo dvjema osobama. U pitanju su dvije starije penzionerke.

Pojedini provladini mediji prenijeli su vijest da su se one navodno tu slučajno zatekle. To su tvrdili i mnogi korisnici društvenih mreža. Ali to baš i nije tačno. Na društvenim mrežama kruže fotografije jedne od penzionerki i u pitanju je navodno Đurđina Ljubenović (69). Ovo ime je spomenuo i Informer u jednom od svojih tekstova.

Pojedini mediji su objavili informaciju da su navodno obe penzionerke članice Savjeta za rodnu ravnopravnost.
Dnevni Žurnal navodi da je žena zapravo aktivista SNS-a, stranke Aleksandra Vučića.

Očigledno je da je ovo unaprijed organizovana akcija, a ne spontano djelovanje žena da se odbrani zgrada Skupštine Beograda.

“Može samo da vas je sramota što stare ljude koristite kao štit”, zaključuje se u tekstu.

GORI BAŠČARŠIJA Dim se nadvio nad Sarajevom, mnoge ekipe na terenu

Sejad Salihović

KRAJ! Sejad Salihović završio karijeru