in , ,

Rade Krunić prokomentarisao gnusno vrijeđanje Zlatana Ibrahimovića, itekako je imao šta da kaže…

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić odmah je stao u zaštitu Zlatana ibrahimovića, saigrača iz Milana

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić odmah je stao u zaštitu Zlatana ibrahimovića, saigrača iz Milana.

Naš fudbalski reprezentativac Rade Krunić (27), koji je bio starter u duelu Lige Evrope Crvena zvezda – Milan 2:2, prokomentarisao je vrijeđenje gnusno vrijeđanje Zlatana Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi.

– Kada je ovako prazan stadion, sve se čuje. Čuje se svaka riječ trenera, pa je normalno i da se ovo malo ljudi u loži čulo. Naročito kod ovog posljednjeg kornera i gola, kazao je Krunić.

– Naravno da smo razočarani konačnim rezulatom. Imali smo prednost od 2:1 i igrača više, ali… Zvezda je pokazala da je stvarno dobar tim. U neku ruku ovo je za nas pozitivan rezultat, jer revanš igramo kući. Imamo prednost zbog dva gola koja smo postigli u gostima, zaključio je Krunić.

Podsjetimo, trenutno najbolji fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović odazvao se na poziv Dejana Stankovića da pomogne Srbiji 2014. godine kada su naše istočne komšije, ali i cijeli region, zadesile velike poplave.

Dogovor je bio da Stanković ne iznosi ništa u medije o donaciji, apostrofiraju srbijanski mediji. Međutim, ta informacija je procurela i saznalo se za human gest Bosanca sa švedskim sportskim državljanstvom. – prenosi Avaz.

Kompanija iz BiH najboljeg radnika nagradila automobilom!

Ljubavna priča Đorđa Balaševića i Olivere je neponovljiva: “Ženim se odmah, gotovo je!”