in ,

RAŠID SAKIĆ MALTRETIRA OČEVU UDOVICU: Objavljene grozne informacije o sinu Sinana Sakića!

Sabina Sakić, udovica pokojnog Sinana Sakića, prolazi kroz pakao s pastorkom Rašidom Sakićem, koji pretnjama i ucenama pokušava da joj otme imovinu i iznudi novac.

Odmah poslije smrti legendarnog pjevača počeli su problemi u porodici, a glavni krivac navodno je njegov sin iz prvog braka, koji je u aprilu izašao iz zatvora nakon odsluženja višegodišnje kazne zbog ubistva.

Rašid traži novac od Sabine, te joj stalno dolazi na kućna vrata i prijeti joj. Iako ona nije željela da ga prijavi, pročulo se šta se dešava, pa je Sabinu policija pozvala na razgovor, a ona im je ispričala šta se dešava, nakon čega joj je rečeno da će ga držati na oku.

– Problemi s njim traju čitav život jer je oduvijek bio problematičan i sklon nasilju. Sinan je zbog njega dolazio u brojne neprijatne situacije, zbog čega je često tražio utjehu u alkoholu. Mnogo puta mu je govorio da se smiri, ali ništa nije vrijedilo – otkriva izvor Kurira i dodaje da je kralj Južnog vetra svu djecu materijalno obezbiedio, ali je, za svaki slučaj, imovinu kupio na ime supruge Sabine.

– Sinan je na Sabinu prepisao svu pokretnu i nepokretnu imovinu, pa čak i stanove svoje djece. Dok je bio živ, svima je obezbijedio krov nad glavom, a kako bi spriječio nasljednike da prodaju nekretnine i tako ostanu na ulici, što se često dešava sa sinovima i kćerkama imućnih roditelja, sve je prenio na ženino ime.

Rašidu je 2003. godine kupio stan u Loznici, a prije nego što je pušten na slobodu, kompletno ga je renovirao. Međutim, njemu to očigledno nije bilo dovoljno, pa je tokom folkerovog liječenja stalno tražio pare. Pjevač mu je tada, iako već teško bolestan, u više navrata dao novac, oko 4.000 eura – otkriva naš izvor, inače pjevačev kolega, i kaže da Sinan nije više htio da čuje za Rašida:

– Kolegama se žalio da njegov sin ne zaslužuje da mu kaže “zdravo”, a kamoli nešto drugo. Ne samo zato što je nezahvalan, već zato što je nasilan prema njima i stalno ih pljačka. Više puta ga je povređivao na razne načine, a on to nije zaslužio.

Međutim, sada se stvar otrgla kontroli i Sabina je uplašena za svoju bezbijednost.

– Ona ni Sinanovu smrt ne može na miru da žali zbog njega. Sabina, koja je Rašidu davala šakom i kapom, nije zaslužila da joj on radi takve grozne stvari. Treći dan pos0ijle smrti tražio joj je 10.000 eura, iako zna da su se Sakići zadužili na više strana zbog pjevačevog liječenja i da ona vraća dugove. Rašida to ne zanima, pa joj stalno upada u kuću i vrijeđa je.

Za rođendan joj je poslao poruku da će se useliti u kuću u Loznici, kao i da će joj oteti atelje u kom slika. Ona je očajna i živi u strahu, ali ipak se nada da će se Rašid urazumiti – zaključuje sagovornik Kurira.

Karleuši pukao film: CECU NE MOGU OČIMA DA GLEDAM!

STIŽU NAM KIŠA, GRMLJAVINA I GRAD: Evo kada počinje nevrijeme i koliko će trajati!