in , ,

Rasplakala Ninu Badrić i ostatak žirija: Ilma Karahmet u hrvatskom muzičkom rijalitiju pomela konkurenciju
Jedna od učesnica je i Ilma Karahmet iz Kiseljaka. Ima 18 godina, a muzikom se bavi otkako zna za sebe. Ilma je odrasla uz sevdalinke iako danas pjeva sve žanrove

Prva epizoda druge sezone muzičkog showa Zvijezde počela je u zabavnom tonu, a nakon što su predsjednik žirija Tonči Huljić, Nina Badrić, Petar Grašo, Jacques Houdek i Andrea Andrassy sjeli u svoje fotelje te dosjetkama nasmijali publiku, voditeljica ove sezone, glumica Petra Dugandžić, najavila je izvođače.

Jedna od učesnica je i Ilma Karahmet iz Kiseljaka. Ima 18 godina, a muzikom se bavi otkako zna za sebe. Ilma je odrasla uz sevdalinke iako danas pjeva sve žanrove.

Žiri je ugodno iznenadila izvedbom pjesme ‘Something’s gotta hold on me’, a Nina joj je nakon izvedbe rekla da je vidi u finalu.

– Ja ti nemam što pametno reći i nisam impresioniran. Tebi su mama i tata rekli da pjevaš sevdah i stvarno bih volio da to otpjevaš sada – rekao joj je predsjednik žirija Tonči kojem se Ilma nije svidjela.

Nakon što je otpjevala sevdah Tonči je bio oduševljen, a Nina i Andrea su se rasplakale, piše Index.
– Ovu pjesmu, kako si sad otpjevala, ne može nitko otpjevati od tvojih vršnjakinja – sretan je bio Tonči, no Jacques je ponovno bio najbrži na gumbu i tako je dobio još jednog kandidata u svoj tim.

Nije mogla sakriti suze: Amra Džeko se rasplakala tokom emisije televizije Hayat

Prva filmska uloga holivudske zvijezde: Kako je Brad Pitt počeo karijeru uz Milenu Dravić