Rollercoasteri stižu u BiH, gradi se spektakularan luna park!

Događaji Zabava

Kompanija Farrag Fun World sa Kipra najavljuje izgradnju velikog zabavnog parka u Lukavcu – Magic Land Bosnia and Herzegovina.

Predstavnik kompanije je Mohamed Farrag, koji najavljuje izgradnju spektakularnog parka.

Prema informacijama sa drušvenih mreža, Farrag bi početkom decembra trebao doći u BiH, odnosno u Sarajevo i Tuzlu, da razgovara s ulagačima, a navodno će održati i press konferenciju.

Prema najavama, ovaj zabavni park trebao bi sadržavati velike rollercoastere, kuglane, karting, veliko igralište za djecu, restorane, barove, šopove itd.

Na svojoj Facebook stranici objavili su dopis koji su, kako tvrde, dobili od načelnika Lukavca, Edina Delića. U ovom dopisu s Delićevim potpisom i pečatom, investitoru se zahvaljuje na interesovanju za ulaganje u ovu opštinu i obećava se pomoć.

Informacija o ovom projektu objavljena je i na jednoj od Delićevih Facebook stranica.

– Mislili smo ne govoriti o ovome dok ne obavimo svoj dio posla. Fenomenalna ideja uz podršku Vlade TK (ne finansijsku!) ima realne šanse da uspije. Zainteresirani investitori su objavili svoje namjere a mi obećavamo da ćemo uraditi sve sto je u našoj moći da ideja ugleda svjetlo dana – napisano je na Delićevoj stranici o projektu Magic Land Bosnia and Herzegovina – prenosi Biznis.info.

Leave your vote