in

SAŠA POPOVIĆ HTIO JU JE IZBACITI IZ “ZVEZDA GRANDA” ZBOG VIŠKA KILOGRAMA: Krstinja Todorović skinula 60 kilograma i otkrila svoju borbu

Ipak njena transformacija nije nastala zahvaljujući treninzima I redukovanoj ishran

Zvezda Granda Krstinja Todorović smršala JE i sada je na putu da zaista osvoji scenu.

Krstinja Todorović napravila je ogromnu transformaciju kada je njen izgled u pitanju jer više nije mogla da podnese ružne komentare. Ipak njena transformacija nije nastala zahvaljujući treninzima, redukovanoj ishran već je pomoć potražila na drugom mjestu. Ona je operisala želudac.

– Sasvim slučajno na nastupu mi je prišao čovjek koji je odradio operaciju, pokazao sliku prije i poslije i ostala sam u šoku. Nakon toga, zahvaljujući društvenim mrežama istražila sam o doktoru i operaciji, pogledala maestralne rezultate, odlučila da odem na konsultaciju i tako kreće moja promjena Nakon operacije 15 dana sam bila na tečnoj ishrani, zatim 15 dana na kašicama. Poslije mjesec dana krenula sam sasvim normalno da se hranim, odnosno „zdravije“. Ja nemam grame, moj obrok se svodi na 2 ili 3 zalogaja. Ono što mi najviše prija, a što je opet individualno, su čorbice, povrće i voće. Još uvijek sam u procesu mršanja počela sam da budem i fizički aktivna. Još 20 kilograma mi fali do idealne kilaže i nadam se da ću kroz predstojeće nastupe praviti transformacije, kao do sada. Smršala sam 60 kilograma, a sada imam 82, o ovoj gornjoj cifri ne želim da govorim, pa izračunajte. Saša je predlagao da treba da budem izbačena, da na taj način probudi u meni tu borbu, ukoliko mi je stalo do takmičenja – kaže Krstinja.

(Expresstabloid.ba)

A kto je ta, gdje li je ta kolektivna jednakost Bošnjaka, Srba i Hrvata u BiH?

DRAMA U ZAVIDOVIĆIMA Psi lutalice izgrizli petogodišnjeg dječaka, hitno prebačen u zeničku bolnicu