in ,

Schumacherov bivši menadžer iznio šokantne tvrdnje: Laže, Korinna skriva pravu istinu o Michaelu!

Willi Weber, bivši menadžer Michaela Schumahera, iznenadio je sve tvrdnjom da supruga legendarnog vozača Formule 1 skriva istinu o njegovom zdravstvenom stanju.

Sedmostruki šampion “najbržeg cirkusa na svijetu” je krajem decembra 2013. godine doživio teške povrede glave poslije pada u francuskim Alpama gdje je skijao.

Weber tvrdi da ga Corinna na sve načine sprečava da posjeti starog prijatelja jer se plaši istine.

“Znam da je Schumaher loše, ali nažalost ne znam kakav napredak postiže. Nažalost, Corinna me spriječila da ga vidim. Vjerojatno se boji da ću vidjeti šta se događa i objaviti istinu. U potpunosti vjerujem u Michaelovo ozdravljenje jer znam da je on borac. Ako postoji mogućnost da se spasi, ovo možda nije kraj. Molim se za njega i uvjeren sam da ćemo ga ponovo vidjeti”, rekao je Weber.

Javnost je već skoro šest godina isključena iz perioda oporavka slavnog Nijemca.

Zna se da je u januaru ove godine na 50. rođendan helikopterom prebačen u svoj dom na Majorki.

Sredinom godine se pojavila vijest da je posjetio jednu bolnicu u Parizu kako bi bio podvrgnut novoj metodi liječenja, međutim, javnost je za sada uskraćena za fotografije koje bi pokazale u kakvom je zaista stanju.

Nakon napada na doktora održan dvosatni štrajk na KCUS-u: Sebija ne razumije zašto je do nasilja moralo doći, za svoje ljekare ima samo riječi hvale

U BiH se zločinci amnestiraju, žrtva kažnjava, a historija prekraja…