in

Šefik Džaferović uputio poruku Donaldu Trumpu

Na današnji dan prije 19 godina borba s terorizmom u svijetu dobila je potpuno novu dimenziju nakon što su teroristi srušili kule bliznakinje.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović je uputio poruku solidarnosti predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu i američkom narodu.

Podsjećamo, na današnji dan prije 19 godina borba s terorizmom u svijetu dobila je potpuno novu dimenziju nakon što su teroristi srušili kule bliznakinje.

“U danu u kojem se obilježava 19. godišnjica terorističkog napada na SAD, u svoje lično ime i u ime građana Bosne i Hercegovine, upućujem Vama i američkom narodu poruke iskrene solidarnosti. Danas smo svi u mislima s porodicama žrtava najveće tragedije koju su SAD doživjele u svojoj novijoj historiji”, stoji u telegramu Šefika Džaferovića.

On je poručio i to da sjećanje na žrtve, čijim porodicama upućuje iskreno saučešće, obavezuje nas da svi zajedno nastavimo voditi odlučnu borbu protiv terorizma i ideologija zla koje predstavljaju prijetnju cijelom čovječanstvu.

Dodik: RS je trn u oku BiH, pokušavaju eliminisati pomoć Srbije

Carinici tražili od Marije Šerifović da otvori kofere, ono što su vidjeli ih je ŠOKIRALO!