in , ,

SERGEJ BARBAREZ NAVIJAČE REPREZENTACIJE BIH BACIO U TRANS “Čemu je vrijeme, tome je i vakat”

Dovoljno da zagrije navijače reprezentacije BiH koji ga već godinama žele ponovo vidjeti u i oko reprezentacije

Sergej Barbarez
Sergej Barbarez

Legendarni kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez (49) sa javnosti komunicira putem svog Facebook i Instagram profila.

“Čemu je vrijeme, tome je i vakat.” napisao je Barbarez na posljednjoj objavi.

Dovoljno da zagrije navijače reprezentacije BiH koji ga već godinama žele ponovo vidjeti u i oko reprezentacije.

Barbareza već godinama nema u bh. javnosti, a u jednom od rijetkih obraćanja prije dvije godine godine je poručio kako je uvijek na raspolaganju reprezentaciji BiH.

Mnogi ga žele vidjeti za selektora. Nema trenersko iskustvo, ali je nosilac UEFA Pro licence. Zagovornici ovakve ideje upiru prstom na primjer Dejana Stankovića koji je u Crvenoj Zvezdi bez ranijeg trenerskog iskustva napravio odličan rezultat.

Za sada su se u javnosti kao kandidati spominjali Sergej Jakirević, Meho Kodro, Ivajlo Petev, Rusmir Cviko, Dragan Jović, Savo Milošević…

Jedno je sigurno, Sergeju Barbarezu bi navijači oprostili i neuspjeh. Uspjeh bi ga učinio besmrtnom legendom bh. fudbala – prenosi reprezentacija.ba.

MUP RS pozvao Ćamila Durakovića na saslušanje

Kantonalno tužilaštvo u Sarajevu neće provoditi istragu o nabavci 50.000 zaštitnih maski koje je Uprava civilne zaštite Kantona Sarajevo kupila od firme “Panta Rei”