in

SINANOV SIN RAŠID NAPRAVIO SKANDAL NA DŽENAZI OCA Nemam živaca! Prestanite! (VIDEO)

Veliki broj rodbine, prijatelja i kolega Sinana Sakića okupilo se danas u njegovoj kući u Loznici kako bi ispratili legendarnog pjevača na vječni počinak. Supruga Sabina, sa kćerkom Đulkicom i sinovima Ernestom i Alenom dočekivala je sve one koji su došli da iskažu bol zbog smrti proslavljenog pjevača.

Među onima koji su prvi stigli u Loznicu su: Šaban Šaulić, Aco Pejović, Šemsa Suljaković, estradni menadžer Bane Obradović, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Vanesa Šokić i mnogi drugi.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=8Wfpy8y57Wk]

Dragana Mirković i Mile Kitić zajendo su došli na sahranu i time pokazali da su se pomirili s obztirom da nisu govorili godinama, a na ispraćaj je došao i Rasim Ljajić, Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.

Mnogo se spekulisalo da li će na sahranu doći i Sinanov sin Rašid Sakić koji je služio kaznu zatvora u trajanju do 12 godina u padinskoj skeli zbog ubistva Dragoljuba Despotovića. On se ipak pojavio danas budući da je izašao iz zatvora u aprilu ove godine, a tokom ubacivanja sanduka u automobil on je počeo da više na novinare:

– Ajde, dosta je, dosta je! Nemam živaca! Prekinite – povikao je krenuo ka predstavnicima medija dok ga je brat Alen Sakić smirivao.

Sinan sahrana

ZBOGOM, LEGENDO Obavljena dženaza Sinanu Sakiću, pola estrade na posljednjem ispraćaju! (FOTO)

Rašid Sakić

Ovo je sin Sinana Sakića koji je osuđen na 12 godina zatvora, a kojeg je pjevač na robiji posjetio samo jednom i nikad više! (FOTO)