in

Šok na vjenčanju: Mladoženja prozvao sve koji su spavali s mladom

Vjenčanje bi trebao biti dan pun veselja i ljubavi, a posebno ga mogu uljepšati govori kumova, prijatelja i, naravno, mladenaca.

Ipak, jedan mladoženja iskoristio je taj trenutak da svima objavi kako mu supruga nije bila vjerna – ali ni prijatelji. Jedan od uzvanika koji je svjedočio neugodnom govoru, Shawn, ispričao je u emisiji Graham Nortona kako je sve izgledalo.

Ceremonija je prošla bez ikakvih problema, a kada je krenulo slavlje svi su počeli držati kratke govore. Na red je došao mladoženja koji je prvo rekao: “Igrat ćemo jednu igru.” Rekao je svim gostima da ustanu, okrenu tanjire ispred sebe i pronađu crvenu naljepnicu. Onaj ko ju nije pronašao morao je sjesti nazad, pa su tako ostali stajati samo muškarci – njih osam.

Mladoženja je potom svima poručio da obrate pozornost na muškarce koji su ostali stajati i glasno rekao: “Svi su spavali s mojom suprugom od kada smo se ona i ja zaručili – ja sada odlazim i tražit ću poništenje ovog braka.”

Uzeo je svoje stvari i izašao iz prostorije bez da je više rekao jednu riječ, a goste je ostavio u potpunom šoku. Nije poznato kako je mladenka reagirala i što se dalje događalo, prenosi The Sun.

(Oslobođenje.ba)

Kod Leyle Hajrović nema krize, platila torbu 16.000 eura

Ima 36 godina, čeka 11. dijete, ali želi još da rađa! Mjesečno na hranu troše 1000 eura, a evo zašto jednom godišnje izlaze vani!