in

Šok u Hrvatskoj: Jedan od najboljih igrača reprezentacije mora prekinuti karijeru zbog problema sa srcem!

Dalić, Lovren, Strinić, Modrić i Mandžukić
Dalić, Lovren, Strinić, Modrić i Mandžukić

Ivan Strinić do daljnjeg mora prekinuti nogometnu karijeru zbog srčanih problema!

Objavio je to na svojoj službenoj stranici njegov klub Milan s kojim je hrvatski reprezentativac ovog ljeta potpisao trogodišnji ugovor.

Striniću, koji je završio s odmorom poslije Svjetskog prvenstva i stigao u svoj novi klub, ttokom rutinskog pregleda je dijagnosticirana početna hipertrofija srčanog mišića.

To znači da mu je povećan obujam srčanog mišića i on do daljnjeg neće trenirati s prvom momčadi Rossonera.

Završio odmor, došao na redovni pregled i…

“Utvrdili smo to tokom šestomjesečnih redovnih pregleda za profesionalne sportaše u Italiji. Ovakva dijagnoza zahtijeva daljnje pretrage nakon razdoblja odmora i iz tog razoga igrač mora privremeno obustaviti sportsku aktivnost sve dok testovi ne budu završeni”, priopćio je Milan.

Ostaje za vidjeti dokad će pretrage trajati i kakav će biti ishod odnosno hoće li se Strinić moći vratiti nogometu ili će morati i definitivno završiti karijeru.

Ugovor kojeg je nedavno potpisao s Milanom, došavši iz Sampdorije bez odštete, vrijedi do 30. juna 2021. godine. Tada će Strinić imati 34 godine i još uvijek neće biti prestar za igranje nogometa. Jasno, ukoliko detaljne pretrage kojima će se uskoro podvrgnuti pokažu da je sve u redu i liječnici mu daju dozvolu za nastavak karijere – prenose mediji u Hrvatskoj.

NAZVAO GA RATNIM ZLOČINCEM Paddy Ashdown upozorio Milorada Dodika: Ne igraj se s vatrom!

POVRATAK NA MALE EKRANE, ČOMBE DOLAZI IZ AMERIKE Snima se nastavak serije “Lud, zbunjen, normalan“, ali bez jednog od glavnih glumaca