Sramotne scene: Pogledajte šta je Dragan Čović radio utakmici Hrvatska – Grčka (Video)

8
Čović
Čović

Hrvatska fudbalska reprezentacija večeras u Zagrebu igra utakmicu baraža za Svjetsko prvenstvo protiv Grčke, a na tribinama se nalazi veliki broj poznatih osoba iz raznih oblasti društvenog života.

Na tribinama su i neka nama dobro poznata lica, a kamera je u jednom trenutku prikazala, kakvog li iznenađenja, člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića.

Navijač Čović voli Hrvatsku, a ne sjećamo se da smo viđali na utakmicama BiH u sličnom izdanju. Tada obično ima pametnijeg posla.

Večeras od srca bodri zemlju, a interesantno bi bilo vidjeti i čijim je novcem večeras putovao u Zagreb. Pretpostavljamo našim i vašim. Daleko je zdrav mozak od nas dok nas vode ovakvi navijači.

Koji više vole druge države od onih u kojima su rođeni, u kojima žive i koji ih tako debelo plaćaju. Dragane, je li te barem malo stid?

8 KOMENTARI

  1. Neki stvarno ne znaju sto je to demokracija, a isto tako sto je to domoljublje, a kamoli sto je sloboda.
    Stvarno SRAMOTNO

    • Pojasni nama koji neznamo sta je demokracija-domoljublje-sloboda jer bit ne upucen u sve to je jadno za dalje zivjeti u ne znanju.

  2. kako moze da kukate da zelite jednu bosnu koju vidite ko jednu drzavu a za vreme juge ste bili nazionalisti i trazili ste svoju drzavu i zarataili proti hravata u bih…. glupo mi lici ovo kad kukaju nazionalisti da niko ne voli bih….

  3. imamo i mi kljusino nekoga koga volimo moze covic da ide kud hoce ne j.njega hrvatska ni strucno imaju oni svojih problema jedna je bih da nije jedna nebi se za nju jagmili a zna se ko

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.