in ,

Šta Enis Bešlagić radi u maskirnoj uniformi Armije RBiH s “ljiljanima”?

Prije nekoliko dana pala prva klapa dramske serije “Nestali” koja donosi priču o akciji Oluja.

Scenario je napisao Joško Lokas, a snimanje se odvija pod rediteljskom palicom Kristijana Milića i trajat će do kraja juna ove godine.
Serija “Nestali” imat će četiri epizode u trajanju od 50 minuta. Prema pisanju hrvatskih medija, priča je to o šestorici hrvatskih vojnika koji su desetak dana uoči Oluje, a nakon vojne operacije ograničenog zahvata, ostali iza neprijateljskih linija odsječeni od ostatka svoje jedinice.

Duboko u neprijateljskom položaju jednim će nepromišljenim, ali odlučnim potezom pretvoriti svoj povratak na hrvatski teritorij u nemoguću misiju.

Daleko od glavnih ratnih sukoba, pokušavaju pronaći put kući te svjedoče o životu koji su ostavili iza sebe, ali i razmišljaju o budućnosti koja ih čeka kada rat završi.
Seriju snima Hrvatska radiotelevizija (HRT) u saradnji s producentskom tvrtkom “Clinica studio”. Za snimanje serije odabran je Zadar i njegova okolina.

Glavne uloge hrvatskih vojnika povjerene su Goranu Navojecu, Bojanu Navojecu, Alanu Katiću, Vedranu Živoliću, Marku Cindiću i Filipu Križanu. U ostalim ulogama gledat ćemo Marinka Prgu, Tarika Filipovića, Sandru Lončarić, Mariju Škaričić, Enisa Bešlagića, Enesa Vejzovića i mnoge druge.

Evropski velikan poslao ponudu za Asmira Begovića: Ovo se ne odbija!

Policija objavila identitete: Četiri mladića iz Tešnja uhapšena u Doboju!