in ,

Stanivuković “ljut kao ris”, objavio fotografije pješačkog prelaza pa poručio: “Ako firme budu ovako radile…”

Pješački prelaz je ofarban tako da se boja na pojedinim dijelovima vrlo brzo izlizala, a to je naljutilo mladog gradonačelnika

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković objavio je danas nekoliko fotografija jednog pješačkog prelaza iz ovog grada, a na kojima se vidi da radovi nisu baš izvršeni onako kako se očekivalo.

Pješački prelaz je ofarban tako da se boja na pojedinim dijelovima vrlo brzo izlizala, a to je naljutilo mladog gradonačelnika koji je ‘zaprijetio’ svim firmama da ovako neće moći raditi u buduće.

“Svaka firma koja se ubuduće usudi izvoditi radove u bilo kojem području na ovaj način imat će stalni EMBARGO za rad na teritoriji grada. Grad će odlučno odgovoriti raskidom ugovora. Oni koji nadziru radove i ne reagiraju na takve stvari – bit će otpušteni. Izazov je boriti se protiv loših praksi, pokvarenog sistema i prepreka, ali moguće je. Mi ćemo pobijediti! Pokazali smo snagu Grada u slučaju “prijevoznika”, a pokazat ćemo i svoj autoritet na svim drugim poljima”, napisao je Stanivuković.

U komentarima su ga brojni građani Banja Luke podržali.

Dragan Stojković Bosanac iznio u javnosti porodične stvari: “Otac mi je bio vojno lice, a ja vrlo nestašno dijete”

Ramiz Salkić žestoko odgovorio Nenadu Nešiću: “Bolje bi vam bilo da prestanete glumiti Dodika”