in

Strašna nesreća: Djevojka u Srbiji poginula od strujnog udara dok se tuširala

Ivana Rošulj (23) iz Stajićeva kod Zrenjanina poginula je 4. januara u svojoj kući, u ulici Milorada Stojanova 36, usljed strujnog udara iz bojlera dok se tuširala.

Ona je taj dan oko 18 časova ušla u kupatilo da se istušira, ali je došlo do kratkog spoja i Ivana je preminula uprkos naporima porodice i ljekara da je reanimiraju.

“Moja kćerka je otišla u kupatilo, ali nije isključila bojler. Dok je bila u tuš-kabini, struja iz bojlera probila je kroz tuš te udarila u vodu i tuš-kabinu u kojoj je bila Ivana. Od udara, ona ja pala iz kabine na lavabo. Moja supruga i ja smo čuli da se nešto lomi, ali nismo znali šta se dešava. Supruga je ušla unutra i našla našu kćerku na podu”, rekao je za „Alo!“ Ivica Rošulj (49), Ivanin otac, koji je policajac u Sečnju.

On je ispričao da je Ivani srce radilo te da su odmah pozvali hitnu pomoć i pokušali da joj pomognu.

“Ljekari Hitne pomoći su dva sata masirali Ivani srce, davali joj adrenalin, ali našoj djevojčici nije bilo spasa”, rekao je Ivanin otac.

Ispričao je i da je njegova kćerka radila u fabrici kablova u Zrenjaninu, ali da je 8. januara trebala preći u firmu „Dreksmajler“, gdje radi i njena majka Stanojka (43).

“Ivana je završila srednju školu, ali je htjela da bude policajka. Baš smo o tome pričali i planirala je da se javi na novi konkurs u martu. Već je bila podnijela zahtjev za mjesto policajke jer joj je to bila velika želja, da krene mojim stopama”, ispričao je Ivica.

Otac tragično nastradale Ivane jedva je prozborio da je ona 10. januara trebala proslaviti 24. rođendan.

“Ne znam šta da kažem. Treba ovo preživjeti”, rekao je Ivica Rošulj, koji je naveo da je bojler uvijek bio ispravan.

Ivana ima i mlađeg brata Igora (18).

Ivanino tijelo je 5. januara bilo na obdukciji u Novom Sadu, a danas treba da bude dopremljeno u Zrenjanin. Biće sahranjena na mjesnom groblju u Stajićevu.

Poslodavci s mora već traže sezonske radnike, plate veće i za 20 posto!

Čudesni Messi jednim potezom po ćevape poslao pola protivničke ekipe