in ,

Strašni detalji: Djevojčice iz siromašne porodice milijarderu pedofilu dovedene kao rođendanski poklon…

Jeffrey Epstein (66), milijarder koji je izvršio samoubistvo u zatvoru gdje je čekao presudu zbog optužbi za pedofiliju, svojevremeno se iživljavao nad tri sestre koje su imale samo 12 godina, prenose mediji.

Tri djevojčice iz Francuske poslane su Epsteinu kao rođendanski poklon. Milijarder pedofil je tri sestre sek.ualno zlostavljao jedan dan, nakon čega su one vraćene u Francusku.
Prema nedavno otpečaćenim sudskim dokumentima, zlostavljane djevojčice bile su iz siromašne porodice. S njima se upoznala Virginia Giuffrea, koja je optužila Epsteina i njegovu djevojku da su je sek.ualno zlostavljali kada je imala 15 godina, kao i da su je tri puta prisilili na sek.ualni čin s princem Andrew kada je imala 17 godina, prenosi “Mirror”.

U sudskim dokumentima navode se izjave Giuffreia, koja je navela kako je djevojčice “regrutirao” prijatelj milionera Jean-Luc Brunel, a da se Epstein hvalio kako je “sjajno što novcem može sve da kupi” i da je bio uzbuđen povodom kompletnog događaja.

Ona je navela i da su djevojčice dovedene iz Francuske jer su bile veoma siromašne i njihovim roditeljima bio je potreban novac, kao i da joj je “Epstein rekao kako je njegov prijatelj kupio djevojčice od njihovih roditelja u Parizu, nudeći im “uobičajenu sumu novca, vize i perspektivu karijere modela”.

Podsjećamo, Epstein izvršio je samoubistvo vješanjem u ćeliji zatvora u Njujorku, gdje je trebalo da sačeka presudu zbog optužbi za pedofiliju.

Stravičan slučaj u BiH: Posvađao se sa puncem, pa mu sjekiru zabio u glavu

Pogledajte kako su lopovi BEZ DODIRA ukrali automobil vrijedan 190.000 maraka!