in ,

Strava i užas u Bosanskoj Gradišci: Pas danima jeo tijelo mrtvog vlasnika

Mještani sela Orahova već danima u nevjerici prepričavaju stravičan slučaj koji je zadesio ovo mjesto nadomak Gradiške, a kakav ne pamte ni oni najstariji, saznaje Srpskainfo.

Osim mještana u šoku i nevjerici zbog onoga što su vidjeli, ostali su i inspektori Policijske uprave Gradiška.

Mještani su za Srpskaino ispričali da je sve bilo uobičajeno dok se njihovom 48-ogodišnjem komšiji nije izgubio svaki trag.

“Znali smo da komšija ima psa u kući, ali niko nije ni pomislio šta je taj pas u stanju učiniti, ali ipak je u pitanju životinja i njen nagon za preživljavanjem – ispričao je mještanin Orahove koji je zamolio da mu ne navodimo ime.

Istovremeno, komšiju, koji se danima nije pojavljivao u mjestu, na telefon je uzaludno pokušavao dobiti i njegov brat koji živi u inostranstvu.

“Sve to je bilo dovoljno da se obavijesti policija, a kada su provalili vrata porodične kuće prizor je bio užasan – prisjetio se mještanin.

Kao u filmovima strave

Izvor Sprskainfo iz istrage otkriva da su policajci o slučaju obaviješteni krajem prošle godine, a da je nakon prijave da se vlasnik danima ne pojavljuje u mjestu, u kuću četrdesetosmogodišnjaka odmah upućena policijska patrola.– Prvo su pokucali na vrata, a kada se niko nije javljao, vrata su otvorena i tada se mogao osjetiti užasan smrad. Sve je upućivalo na to da je u kući leš, ali tek kada su policajci ušli u prostoriju u kojoj je pronađeno beživotno tijelo uslijedile su scene koje se rijetko kada viđaju u životu, osim u filmovima strave i užasa – ispričao je izvor iz istrage.

Beživotno tijelo vlasnika kuće ležalo je nepomično, a u njegovoj blizini bio je pas.

Povrede na beživotnom tijelu upućivale su na višestruke ugrize, ali u prvim trenucima nije se mogao utvrditi tačan uzrok smrti.

Prirodna smrt

Daljom istragom i ljekarskim pregledom potvrđeno je da je 48-ogodišnjak preminuo prirodnom smrću, te da su povrede na tijelu, odnosno ugrizi, nastale nakon smrti.

“Pas je nakon smrti nesrećnog čovjeka, svog vlasnika, počeo da jede njegove dijelove tijela kako bi se prehranio. Scene su bile užasne i kod svakog normalnog čovjeka bi izazvale osjećaj mučnine – dodao je izvor iz istrage.

Na naš upit iz Policijske uprave Gradiška juče su odgovorili da su uviđaj nakon pronalaska beživotnog tijela u mjestu Orahova kod Gradiške obavili službenici Odeljenja kriminalističke policijske Policijske uprave Gradiška.

“Uviđaj je obavljen u prisustvu mrtvozornika i tada je konstatovano da nema elemenata krivičnog djela – saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Pas “uspavan”

Izvor Srpskainfo iz policije potvrdio je da je nakon slučaja u mjestu Orahova kod Gradiške “uspavan” pas 48-ogodišnjeg vlasnika koji je preminuo u mjestu Orahova kod Gradiške.

“Nakon svega donesena je odluka da se pas uspava, što je i učinjeno – dodao je naš izvor.

Senada se bori za svoje četvoro djece: Idem po kantama, nekad i pružim ruku

Konačno saopćene vijesti o Davoru Dragičeviću: Uvijek je dva koraka ispred ubica