Strava na magistralnom putu M-17: Automobilom naletio na ženu na neosvijetljenom dijelu ceste

Jedna je osoba smrtno stradala sinoć u naselju Kolonija južno od Mostara na magistralnom putu M-17. Kako naove tamošnji mediji, ženska osoba je stradala na prometnici Bulevar narodne revolucije, uslijed udarca automobila.

Dežurni tužilac predvodio je uviđaj ove nesreće. Saobraćaj iz smjera Mostara je išao kroz Koloniju, dok je iz suprotnog smjera promet išao usporeno.

Prema informacijama koje smo dobili od dežurnog tužioca, smrtno je stradala ženska osoba D.M. (1962.) iz Mostara, dok je za upravljačem osobnog automobila Fiat bila ženska osoba M.M.

Zbog obavljanja tehničke ispravnosti vozila, automobil koji je sudjelovao u ovoj prometnoj nezgodi je specijalnim policijskim vozilom ‘pauk’ izuzet u krug Policijske uprave Mostar, a tijelo smrtno stradale osobe prevezeno je u mrtvačnicu Bijeli Brijeg gdje će biti obavljena obdukcija, naveo je dežurni tužilac.

Nesreća se dogodila na mjestu gdje nije bilo obilježenog pješačkog prijelaza.

Ovaj dio prometnice nije osvjetljen i nema javne rasvjete. Od okupljenih mještana koji su sa jezom promatrali očevid mogli smo čuti komentare na račun nepostojanja javne rasvjete. ”Zar mora netko poginuti pa da se oni sjete postaviti koji stup sa sijalicom”, moglo se čuti iz mraka.