in , ,

Svetlana Cenić gostovala na FACE TV, poslala poruku bh. političarima: “Da Bog da im se vratilo sve što su uradili tokom pandemije”

Ekonomska analitičarka, Svetlana Cenić je gostovala je na Face TV

Ekonomska analitičarka, Svetlana Cenić je gostovala je na Face TV.

“Mi imamo najskuplji kilometar autoputa u svijetu za što se ugrađuju kumovi, komšije, familija… S jedinstvenim registrom će biti lakše ali z RS-a ne pristaju na to jer je ogroman raskorak između prihoda I imovine. Ovaj registar imaju sve zemlje EU. Dakle, nije sporan. Služi kao garancija za kredite jer ako radite u privatnoj firmi za kredit vam traže magnetnu rezonancu I CT glave. Dodik će uskoro voditi pokopna društva.

Rekli su da će se baviti ekonomijom nakon pandemije. Bolje da se nisu bavili. Sad će se vakcinama baviti kad prođe pandemija, kad pomremo. Koštat će nas ovo s vakcinama. Bit ćemo crna rupa u okruženju. Svi će nas zaobilaziti. Da Bog da im se vratilo sve što su uradili tokom pandemije. Bahate se, derneče, nabavljaju respiratore I poljske bolnice. Komisija za saradnju s NATO-om je predmet trgovine.

Opet su nešto drugo, iza dogovorili. Ako je potpisan NAP tu nema priče, zna se gdje idemo. Autobusima idu na vakcinisanje u druge zemlje. Ostat će nevakcinisan samo ko para nema.

Gdje su pare od akciza? Do Bihaća mi ispadne kamen iz bubrega. Kad su uveli akcize obećali su nam med i mlijeko, zlatne kašike I kokoškice obuvene hodaju, italijanske cipele im kupujemo I ujutro zlatna jaja legu.”, kazala je između ostalog Cenić.

Pogledajte snimak cijelog gostovanja.

Neboder u New Yorku naručio stolariju od firme iz Bosne i Hercegovine

Bisera Turković

Bisera Turković otvoreno najavljuje: “Cilj jasan, integrisat ćemo se u NATO strukture!”