in

Svi su u šoku: Iznenada preminula novinarka N1 televizije…

Novinarka televizije N1 Jadranka Pejanović preminula je iznenada u 40. godini života.

Jadranka je u televiziji N1 bila od njenog osnivanja i svojom ogromnom energijom ostavila je neizbrisiv trag.
Jadranka Pejanović završila je Filološku gimnaziju.

Diplomirala je glumu na Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Branislava Cige Jerinića. Igrala je u nekoliko pozorišnih predstava, lutkarskom pozorištu, u koreodramama, kao i nekoliko filmova i domaćih serija.

Iz lutkarskih predstava i pozorišnih uloga, 2008. godine zakoračila je u svijet televizije, u informativnu redakciju TV B92. Vodila je vijesti i jutarnji program.

Bila je koautorica dokumentarnog filma “Neispričane priče”, o životu Zorana Đinđića. U redakciji TV N1 osmislila je emisiju “Scena”, u kojoj je pratila događaje na kulturnoj sceni Srbije i regiona. Bila je autorica emisije Net Kontekst, kao i desetina intervjua sa najistaknutnijim ličnostima kulturnog i javnog života.
Autorica je više dokumentarnih reportaža u serijalu Neistraženo. Za vrijeme poplava 2014. godine izvještavala je za CNN.

Samohrana majka koja je prošla pakao u životu oduševila Balkan: Preko Facebooka poklonila lični automobil, a sad najavljuje da će pokloniti još jedan

MAFIJAŠKI OBRAČUN U BEOGRADU, NAPADNUTA CECA RAŽNATOVIĆ, OBJAVLJEN SNIMAK Policija na nogama, razbojnici sa automobilima naizmjenično udarali u pjevačicinu kuću!