in , ,

Svjetski mediji bruje nakon Oscara: Da li su Lady Gaga i Bradley Cooper u vezi?

Nakon dodjele Oscara ne stišava se bura u medijima. Sve špekulišu da su Lady Gaga i Bradley Cooper u vezi, iako je poznati glumac u vezi sa Irinom Shayk.

Nakon što je njihova izvedba pjesme “Shalow” na dodjeli Oskara zaintrigirala milione gledalaca, zbog onog što se događalo na sceni, dodiri i pogledi nisu prestali ni kada su se svjetla pozornice ugasila.
Cooper i  Gaga nastavili su se družiti nakon dodjele i upućeni tvrde da je on proveo više vremena s Lejdi Gagom nego s djevojkom Irinom Shayk.

– Njih dvoje su šaputali, dodirivali se i grlili, a Irina je to sve promatrala s kauča. Nije izgledala sretno – tvrdi dobro upućeni izvor.

Gaga je nedavno prekinula zaruke s Christianom Carinom, a šuškanja o vezi s Bradleyem sve su glasnija. Ekipa na društvenim mrežama već se počela svrstavati u tabore Lady Gaga/Irina Shayk, a fanovi filma otvoreno navijaju za novi par.

Na internetu su se pojavili brojni komentari, ponajviše oni koji sumnjaju da je odnos Lady Gage i Bradleyja Coopera isključivo profesionalan

Bivša žena Bradleyja Coopera, glumica Jennifer Esposito, rekla je da bi se mogla kladiti da između slavnog glumca i Lady Gage postoji hemija, posebno nakon nastupa na dodjeli Oscara u nedjelju.

Zvijezde filma ‘Zvijezda je rođena’ zajedno su izvele pjesmu ‘Shallow’, za koju je Lady Gaga osvojila Oscara, i digli na noge publiku, ali i izazvali poplavu komentara na društvenim mrežama.

Pred kraj izvedbe 44-godišnji glumac i reditelj sjeo je kraj muzičarke za klavir pa su posljednju strofu pjesme otpjevali priljubljenih obraza. Potom su se nježno zagrlili, a Cooper ju je i digao u jednom trenu. Cooperova dugogodišnja djevojka i majka njegovog djeteta Irina Shayk nastup je pratila iz prvog reda i prva je skočila na noge kako bi zapljeskala s velikim osmijehom paru.

Na internetu su se pojavili brojni komentari, ponajviše oni koji sumnjaju da je odnos Lady Gage i Bradleyja Coopera isključivo profesionalan. Čak je i poznati glumac i komičar David Spade podijelio na Instagramu njihovu fotografiju i napisao: ‘Imali ikakve šanse da ovi dvoje ne spavaju skupa?’
Jennifer Esposito komentirala je njegovu objavu nasmijavši se posprdno, dajući do znanja da i ona misli da među njima ima nešto. Esposito i Cooper bili su u braku samo četiri mjeseca 2007. Ali, glumica koja se osim u TV serijama proslavila ulogom u filmu ‘Ljeto kada je ubijao Sam’, izdala je 2014. knjigu ‘Jennifer’s Way’. Premda je u knjizi uglavnom opisivala svoju borbu s celijakijom, na mjestima je prozvala i bivšeg muža, piše E! News.

Napisala je kako je trebala primijetiti ‘cijelu četu znakova upozorenja’, no odlučila ih je ignorisati.

Pogledajte snimak sa Oscara koji obilazi svijet.

DETALJI TRAGIČNE POGIBIJE U DOBOJU Policija upozorava građane da prilikom korištenja otvorenog plamena budu krajnje oprezni

Sud BiH uveo klauzulu “babin sin” za oslobađajuće presude