in , ,

Teška saobraćajna nesreća u BiH, poginula žena!

Pješakinja čiji identitet za sada nije utvrđen poginula je jutros u nesreći kada ju je udario ford za čijim volanom je bio Dragan K. (45) iz Banjaluke.

Kako je saopšteno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluja, nesreća se desila noćas oko 3.15 časova na magistralnom putu Banjaluka-Mrkonjić Grad, u mjestu Karanovac.

Naveli su da je u saobraćajnoj nesreći učestvovao Dragan K. koji je upravljao vozilom ford, a drugi učesnik u nezgodi je pješak (žena čiji identitet za sada nije utvrđen) koja je tom prilikom smrtno nastradala.

“Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je dežurni okružni javni tužilac Marković Biljana, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Banjaluka. Tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, da se utvrdi identitet nastradalog lica a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, navodi se u saopštenju.

Poginuo policajac iz BiH, kolege okovane tugom: “Veliki čovjek i veliki gubitak”

NAVIJAČI RAZOČARANI NAKON ZASJEDANJA Završena sjednica Fudbalskog saveza BiH: Zmajevi ponovo nisu dobili novog selektora!