in , ,

Teške krađe u mjestu Novo selo: Otuđen laptop, vazdušna puška i teleskop!

Čudne situacije

Na području Kantona javni red i mir je narušen u dvadeset jednom slučaju, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

U vremenskom periodu od 25.11. do 29.11.2020. godine, u mjestu Novo selo, izvršena je teška krađa u vikend kuću vlasništvo lica M.S., iz Zenice. Tom prilikom, od strane nepoznatog lica otuđen je električni alat. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U vremenskom periodu od 22.11. do 29.11.2020. godine, u mjestu Novo selo, izvršena je teška krađa u vikend kuću vlasništvo lica A.H., iz Zenice, kojom prilikom je otuđen laptop, vazdušna puška i teleskop. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I – saopćeno je iz MUP-a ZDK.

Pjevač iz BiH je mnogima favorit za pobjedu u “Zvezdama Granda”: “Marija Šerifović je velik čovjek i drug, a Jelena Karleuša mi je rekla da ću biti zvijezda”

NASTAO JE NEOČEKIVANI PREOKRET Ni državljani BiH s hrvatskim pasošem ne mogu u Hrvatsku bez PCR testa