in ,

TRANSFER BOMBA Juventus dogovorio Lukakua, u Manchester United šalje dvije zvijezde

Manchster United čeka odluku Paula Dybale kako bi saznali rasplet transfera u koji su uključena čak tri napadača svjetske klase. The Times doznaje da je United s Juventusom ispregovarao dogovor u kojem bi Paulo Dybala i Mario Mandžukić preselili u Englesku, a Romelu Lukaku u Torino.
Italijanski prvaci su zadovoljni s takvim raspletom zato što bi tako doveli Lukakua bez plaćanja visoke odštete, a u isto vrijeme bi, s De Ligtovim dolaskom opterećene platne liste, skinuli Dybalinu i Mandžukićevu plaću.

Dybala je u 150 nastupa u Serie A za Juventus zabio 73 gola, a momčad iz Torina cijeni ga na više od 90 milijuna eura, a na sličan iznos United cijeni Lukakua, ali Juventus u dogovor nudi i Mandžukića kako bi osigurao usluge belgijskog napadača nakon što se u utrku za njega uključio i Inter, tvrdi BBC.

U posljednji tren uključio se Inter

Rat Juventusa i Intera za Lukakua već neko vrijeme glavna je tema u talijanskim medijima. Gazetta na naslovnici donosi ilustraciju boksačkog meča te navodi da se u narednih nekoliko dana do kraja prijelaznog roka očito neće moći vjerovati nijednoj infromaciji.
Sinoć je novinare presjekla informacija da je transfer gotov i da se u posljednjem času uključio Inter s visokom ponudom koja je preokrenula razvoj događaja.

Priča se razvila do te mjere da je Inter morao reagirati i demantirati glasine, ali čini se kako se u pozadini ipak odvija bitka za Mandžukića

OVO JE ZAPREPASTILO JAVNOST Šta je pronađeno zakopano duboko ispod leda?

BALKAN OVO NE PAMTI Kada su pogledali u nebo ljudi su počeli bježati sa ulica