in

TREĆE DIJETE NA PUTU! Anna Kournikova ponovo trudna, Enrique Iglesias skrivao vijest

Pjevač Enrique Iglesias čeka treće dijete s dugogodišnjom partnericom i bivšom teniserkom Annom Kournikovom.
Mada još nisu potvrdili sretnu vijest, fotografije objavljene u španjolskom magazinu “Hola!” prikazuju par na jednom brodu u Miamiju, gdje se Anni vidi trudnički stomak. Čuvanje trudnoće u tajnosti i daleko od očiju javnosti za ovaj par nije nikakva novost s obzirom na to da su vijesti kako čekaju blizance, sada dvogodišnje Lucy i Nicholasa, skrivali sve do trenutka nakon što su se rodili 2017. godine.

Špekuliralo se kako im je blizance rodila surogat majka, no Anna je fotografijom na kojoj pozira s trudničkim stomakom to demantirala. Pričajući o ulozi oca Iglesias je svojevremeno otkrio kako se nada da je dobar tata te rekao da je puno odgovorniji nego što je bio nekad.

View this post on Instagram

⚡️⚡️⚡️

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

To je jedan od najboljih osjećaja na svijetu. Odgovorniji sam i vozim sporije. Razmišljam o glupim stvarima prije nego što ih uradim”, kazao je pjevač.

Enrique rijetko govori o ljubavi s Annom. Vezu su počeli 2001. nakon što su se upoznali na snimanju spota za njegov hit “Escape”.

“Svaka veza prolazi kroz bolje i lošije periode. Teško mi je vjerovati da postoji savršena veza, mislim da takvo nešto ne postoji. Anna je sjajna djevojka. Razumije me, zna ko sam i spremna je žrtvovati svoje vrijeme da bih ja mogao raditi na muzici. To je ogromna žrtva i zbog toga je neizmjerno poštujem”, kazao je Iglesias.

Bosanac oduševio planetu, spasio je 100.000 ljudi od genocida, a ubijen je na svirep način

ZAISTA NEVJEROVATNO! Pluća mogu obnoviti štetu nastalu pušenjem