in

Tri Tešnjaka poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći

Utvrđen je identitet smrtno stradalih osoba u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u mjestu Lončari nadomak Brčkog. Policija je na mjestu događaja obavila uviđaj, a okolnosti koje su dovele do stravičnog sudara automobila i kombija se utvrđuju.

Tri osobe su smrtno stradale u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 2:30 sati dogodila u mjestu Lončari, na raskrsnici magistralnih puteva Brčko-Lončari i Tuzla-Orašje.

Iz Policijske uprave Bijeljina su za Klix.ba kazali da su u sudaru učestvovali automobil marke Audi kojim je upravljao S.S. iz Brčkog i kombi Mercedes za čijim se volanom nalazio muškarac inicijala A.D.

S druge strane, iz Policijske stanice Pelagićevo nam je potvrđeno da su smrtno stradali supružnici, F.B. i Dž.B. iz Tešnja, dok je teške tjelesne povrede zadobio i njihov sugrađanin A. D. Nažalost, nedugo nakon nesreće i on je preminuo u brčanskoj bolnici.

“U ovo saobraćajnoj nesreći lakše tjelesne povrede zadobio je vozač automobila Audi S.S. iz Brčkog i njemu je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja”, precizirali su iz Policijske stanice Pelagićevo.

Policijski službenici i dežurni tužilac obavili su uviđaj te trenutno utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nesreće.

Ranio sam sebe iz pištolja za vrijeme džume u Gladnom polju

Cijena Vučićeve olovke u Washingtonu: Srbija zatvorila vrata Kini i Rusiji, Kosovo dobilo Izrael za saveznika