in

Trump brutalno izvrijeđao glumca koji je oduševio Sarajevo

Donald Trump
Donald Trump

Američki predsjednik Donald Trump oštro je kritizirao i vrijeđao holivudskog glumca i sarajevskog miljenika Roberta De Nira, koji je dva dana ranije, tokom obraćanja na manifestaciji, napao američkog predsjednika i izvinio se Kanadi zbog nesuglasica u trgovinskoj saradnji.

Na putu iz Singapura ka Sjedinjenim Američkim Državama, Trump je na Twitteru objavio kako je gledao De Nirov nastup i kako je uvjeren da je bio pijan, prenosi Al Jazeera.

De Niro u Sarajevu
De Niro u Sarajevu

On je dodao da De Niro u takvom stanju nije ni svjestan da je američka ekonomija trenutno u najboljem stanju.

Ističući kako se mnoge firme vraćaju u SAD i kako je situacija u zemlji sve bolja, Trump je De Niru poručio da se treba “probuditi”.

De Niro se u ponedjeljak izvinio kanadskom narodu i premijeru Justinu Trudeauu zbog “idiotskog ponašanja” predsjednika njegove zemlje, misleći na uvođenje američkih carina na čelik i aluminija iz Evrope i Kanade.

Inače, De Niro je bio počasni gost Sarajevo film festivala, a kolilka je pometnja vladala u glavnom gradu BiH najbolje potvrđuje fotografija iznad, ali i činjenica da su čak i sarajevski taksisti odlučili iskazati poštovanje prema zvijezdi filmskog hita “Taksist” – oblijepilvši tada svoje automobile posterima De Nira.

Tornado Balkan, FOTO: Blic

OTKUD TORNADO NA BALKANU Stručnjaci uvjereni: Pojavljivat će sve češće!

FOTO: Mondo (Ilustracija)

STRAVIČNA NESREĆA UŽASNULA BIH Autom udario ženu, pa se zakucao u kuću i prevrnuo