in ,

TUGA GOLEMA Ovo je Nihad, mladić koji je ubijen u kafanskom obračunu i koji je imao samo 23 godine

Dvadesettrogodišnji Nihad Hamidović preminuo je u bolnici nakon pucnjave koja se noćas dogodila u restoranu u Novom Pazaru.

Do pucnjave je došlo nakon svađe i tuče u kojoj je pucalo više osoba, pri čemu je ranjeno više ljudi, prenose srbijanski mediji. Tamošnja policija uhapsila je A. A. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela teško ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i E. A. (26) i M. P. (56), osumnjičene za pomoć počiniocu nakon izvršenog krivičnog djela.

Sumnja se da je A. A., nakon svađe i fizičkog sukoba sa četiri osobe, ispalio nekoliko hitaca iz vatrenog oružja i ranio dvadesettrogodišnjeg mladića, koji je od zadobivenih povreda preminuo u Medicinskom centru u Novom Pazaru.

U pucnjavi su ranjena i dvojica muškaraca od 38 i 23 godine, ubodnu ranu oštrim predmetom zadobio je i osumnjičeni A. A., dok je u tuči povrijeđen i jedan dvadesetogodišnjak.

E. A. i M. P. sumnjiče se da su, prije dolaska policije, sklonili određene tragove, a E. A. i da je učestvovao u tuči pa će protiv njega biti podnesena i krivična prijava za nasilničko ponašanje.

Trojici osumnjičenih, prema nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA REGION Nakon stravičnog požara pronađena tijela dva djeteta

ČUDO OD PRIRODE Med ima jedan poseban sastojak koji ubija ćelije raka!