in

U ovoj vili živi Draško Stanivuković, ali čekajte da vidite unutrašnjost: Pjevači je iznajmljuju za spotove!

Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije uzeta ni jedna KM naknade, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga su iz Banjaluke

Da se ne laženo nije ni Dodik ništa bolji. Vile, Dedinje, Beograd. S te strane tu smo… Postizborni radovi, izjave i sve ostalo će pokazati ko je u pravu.

Draško Stanivuković novi je gradonačelnik Banja Luke. O vili u kojoj živi, dosta se pisalo, a sada imate priliku da pogledate i unutrašnjost.

Ono što je javnosti malo poznato je da je pjevačica Goga Sekulić snimila spot za pjesmu “Dečko moj” upravo u vili najmlađeg banjalučkog odbornika Draška Stanivukovića!

Prekrasna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde da vrijedi najmanje nekoliko miliona maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit. Kuća, u kojoj stanuje i mladi odbornik, vlasništvo je Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom.

Draško Stanivuković kaže da je vila njegove porodice i do sada bila otvorena za sve koji su željeli da snime video ili fotografije za njih bitnog događaja. Tako je, navodi, fotografisano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dvije vjeridbe i snimljena tri spota.

Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije uzeta ni jedna KM naknade, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga su iz Banjaluke.

Stanivuković kaže i da je njihova porodična kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci.

Šta se to dešava u Beogradu? Helikopteri nadlijeću zgrade i osvijetljavaju tlo, ljudi zabrinuti! Oglasila se i policija.

Postizborna bura u Doboju: Čak i partner Milorada Dodika traži ponavljanje izbora, upućen zahtjev CIK-u!