in ,

U Srbiji se falsifikuju testovi na koronu, evo koliko koštaju negativni

Prevoznici koji ulaze u Makedoniju na graničnom prelazu Tabanovce takođe navode da se za 65 eura takav negativan test lako može kupiti na vranjskim benzinskim stanicama.

Građani Makedonije koji se vraćaju u svoju domovinu preko niškog aerodroma prijavili su makedonskim službama bezbjednosti da imaju mogućnost da na aerodromu kupe falsifikovani negativni PCR test za 50 eura, piše makedonski portal MKD.

Prema navodima makedonskih medija prevoznici koji ulaze u Makedoniju na graničnom prelazu Tabanovce takođe navode da se za 65 eura takav negativan test lako može kupiti na vranjskim benzinskim stanicama.

Prema protokolu, svaki makedonski državljanin u trenutku ulaska u zemlju trebalo bi da pokaže negativan test ne stariji od 72 sata, a ako ne, biće poslat na 14-dnevnu državnu karantinu, piše MKD.

Već postoji predlog vlade da dozvoli testiranje, uzimanje brisa, na graničnim prelazima, i akreditovane laboratorije da rezultate pošalju elektronskim putem nakon prelaska.

Hoće li Biden biti novi predsjednik SAD? Trump je bio uvjeren u ponovnu pobjedu, ali sudeći po anketama čini se da to može samo sanjati

Evo šta nas čeka ako Hrvatska danas uvede nove mjere za BiH