in

UHVAĆEN U PRELJUBU PA IZBAČEN IZ VLASTITOG DOMA: Mitra Mirića žena zbog ljubavnice izbacila iz kuće?!

Inače, ovo nije prvi put da je folker ostao bez krova nad glavom zbog švaleracije.

Prije izvjesnog vremena u srbijanskim medijima osvanula je vijest da je folker Mitar Mirić uplovio u vezu sa 30 godina mlađom pjevačicom Draganom Janićijević, koja se predstavlja kao Lepa Gaga, iako je u dugogodišnjem braku sa suprugom Suzanom.

Mediji su nakon toga brujali da ga je supruga izbacila iz kuće zbog ljubavnice, a Mitar Mirić sada se oglasio tim povodom.

– To ona radi da bi sebi digla cijenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje – izjavio je Mirić i poručio da nije izbačen iz porodičnog doma.

– Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći – ništa! To je dio profesije. Svakog zakači ponešto. Neću da se pravdam, nismo na sudu. Nema ništa od toga i to je to – rekao je Mitar.

Inače, ovo nije prvi put da je folker ostao bez krova nad glavom zbog švaleracije. Podsjećanja radi, on je i prije nekoliko godina navodno morao da napusti kuću zbog privođenja djevojaka u svoje „tajne“ stanove u Zemunu. Kad je to saznala, Suzana mu je rekla da se iseli iz njihove kuće.

– Neću ništa da vam kažem. I da potvrdim čaršijska nagađanja i da ih demantujem, opet će svako da priča svašta. Ma šta da se dešavalo, ja svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira – rekao je tada Mitar.

Tešanj u januaru ostao bez centralnog grijanja…

BIHAMK je upravo izdao vrlo važno obavještenje za sve vozače u BiH!