Vanessa Bryant varala Kobea sa saigračem?

Zabava

Početkom ove godine u avio nesreći poginula je jedna od najvećih sportskih legendi – košarkaš Kobe Bryant koji je iza sebe ostavio milione ožalošćenih obožavatelja, ali i suprugu, 38-godišnju Vanessu te njihove tri kćerke.

Natalija, Bianka i Capri ostale su bez oca, a Vanessa je, kako je jednom izjavila, ostala bez najboljeg prijatelja, ljubavnika, supruga, oslonca i životnog saputnika.

Iako je par prošao kroz velike probleme tokom braka, od optužbi za seksualno zlostavljanje do Vanessina pobačaja, ništa ih nije pokolebalo.

Vanessa je tokom jednog životnog perioda znala da joj Kobe nije vjeran. Volio je žene, ali su žene voljele i njega. Nikada nije poricao svoje grijehe, a kada njegova supruga to više nije mogla trpjeti, objavili su da se razvode. Te 2011. godine mediji su pisali da je jednoj od najpopularnijih celebrity ljubavnih priča došao kraj, no supružnici su odgodili zahtjeve za rastavu te su dvije godine kasnije istaknuli da su odlučili ostati skupa i raditi na svojoj vezi.

No, priča je ovih dana dobila sasvim drugi nastavak. Prema jednom američkom mediju, ni Vanessa nije bila vjerna suprugu, štaviše isti medij tvrdi da ga je varala s jednim saigračem. Iako nije poznato o kome se tačno radi, mediji tvrde da se to dogodilo prije nešto više od pet godina, piše Story.hr.

– Tri mjeseca se viđala s bivšim Kobeovim saigračem, a njemu je lagala da ide s prijateljicama na večeru. On to nikada nije saznao, što je i bolje jer bi mu srce puknulo na sto komadića’, rekao je neimenovani izvor, navodno blizak porodici Bryant. O svemu tome, Vanessa se još nije oglasila.

Leave your vote