in

Vanessa preuzela posmrtne ostatke Kobe Bryanta i kćerke Gianne

Nakon identifikacije pomoću otisaka prstiju mrtvozornik je proslijedio posmrtne Kobe Bryant i njegove kćerke Gianna porodici kako bi ih mogli sahraniti.

Posmrtne ostatke slavnog košarkaša i njegove kćerke preuzela je njegova supruga Vanessa, a među poginulima je još 7 osoba.

Brojni navijači opkolili su dom Los Angeles Lakers “Staples Centar” kako bi se oprostili od Kobija, koji je 20 godina igrao za ovaj klub i donio im čak pet NBA naslova.

Ostavljali su brojne fotografije, majice, pisma, a Lakersi će sve te stvari proslijediti Vanessi budući da su u narednih nekoliko dana morali očistiti područje oko dvorane.

– Vanessa nam se javila i rekla: “Moja porodica bi željela te stvari.” Označit ćemo svaki od predmeta, majice, pisma, košarkaške lopte, plišane igračke. Stavit ćemo u posebne kontejnere i isporučiti porodici – rekla je Li Zeidmann, predsjednica uprave “Staples Centra” za LA Times.

Podsjetimo, Bryant i njegova kćerka putovali su u akademiju Mamba kada se njihov helikopter srušio pri brzini od oko 300 kilometara na sat.

Armija vozača zaposlena u Sloveniji tokom prošle godine! DRŽAVNA AGENCIJA POMAŽE ODLAZAK IZ BIH!

Upaljeni žuti i narandžasti meteoalarm, pripremite se na izuzetno jake udare vjetrova i padavine