in ,

VANREDNA VIJEST Uhapšen jedan od saučesnika u prikrivanju ubistva Davida Dragičevića?!

Udarna vijest
Udarna vijest
Uprava krim policije, na čijem čelu je Siniša Kostrešević, uhapsila je prije nekoliko sati lice A.K., koje je u bliskoj vezi sa Đorđem Rađenom – piše Slobodan Vasković na svom blogu.

Ova vijest potvrđena mi je iz dva izvora tvrdi Vasković. Kako je navedeno u tekstu, riječ je o osobi bliskoj Đorđu Rađenu.

Tekst Slobodana Vaskovića prenosimo bez intervencija.

Prem mojim informacijama, sumnja se da je A.K. “montirao snimke videonazora”, ali se ne precizira kojeg ili kojih.

A.K. je, prema tvrdanja mojih izvora, osumnjičen da je jedan od saučesnika u prikrivanju Likvidacije Davida Dragičevića.

Akcija hapšenja bi trebala biti nastavljena i narednih dana, a pitanje je zašto odmah nije uhapšen i Darko Ilić, načelnik Uprave kim poliicije zbog teških kriminalni djela koja je počinio, kao i drugi pripadnici MUP RS, koji su učestvovali u prikrivanju zločina, dugih šest mjeseci.

Pitanje je zašto nisu uhapšeni Dragan Lukač, Željko Karan, Dalibor Vrećo, Darko Ćulum i brojni drugi…, koji su mjesecima lagali?!
Isti izvori trde da je u Ilićevoj Upravi za organizovani kriminal nastao pravi haos nakon što su saznali da je A.K. uhapšen. Oni su bili najaktivniji u prikrivanju zločina, ubica i nalogodavaca – zaključuje se u tekstu.

DODIK I ŽELJKA NAPALI DRAGIČEVIĆA: “Davor mora da shvati jednu stvar…”

Izet Hajrović “natrpao” Turke, virtuoznom Bosancu se klanja cijela Hrvatska! Cijeli stadion je ustao, kada se prolomio aplauz svi su se naježili…