VELIKA TRAGEDIJA U PORODICI POZNATOG PJEVAČA Umro je otac Darka Lazića!

Posljednje Vijesti

Milan Lazić nedavno je bio na operaciji smanjenja želuca, nakon koje su usledile komplikacije, zbog čega je danima bio u komi i borio se za život.

Nažalost, danas je izgubio bitku.

Milan Lazić podvrgao se ovoj operaciji kako bi se riješio viška kilograma, baš kao što je i njegov sin Darko Lazić učinio prije nekoliko mjeseci.

Međutim, nakon operacije stvari su krenule po zlu i počela je borba za Milanov život.

– Jako je loše i dalje, nikakav napredak nema. Ne znam šta da kažem, kao muha bez glave sam, ne znam gde udaram. Svi brinemo i nadamo se…. – rekao je Darko prije nekoliko dana za “Blic”.

Podsjetimo, pjevača je ova vijest dočekala dok je boravio u Švicarskoj.

– Bio sam u inostranstvu, čim su mi javili odmah sam došao. Sada sam tu uz oca. Teško nam je svima, mnogo. Teško da će se izvući, jako je loše… Ni doktori više ne znaju šta da nam kažu. Mi se nadamo… Bio je zdrav čovjek, nadali smo se da će biti još bolje i evo šta se desilo. Nikakvog pomaka od jučer nema, čekamo – govorio je Darko kroz suze.

Lazićeva vjerenica Marina Gagić također je bila potresena zbog svekra.

– Milana je operisao isti doktor koji je operisao i Darka. Pošto je bio prezadovoljan, moj vjerenik je svog oca savjetovao da ode na operaciju. Svi smo bili za to jer smo vidjeli odlične rezultate kod Darka. Zato se Milan nije plašio da ‘ode pod nož’. Sve je išlo kako treba do same operacije – rekla je Marina prije nekoliko dana za “Informer”.

Leave your vote