in ,

Veliki povratak Karleuše: Diva snima pjesmu o majci, ovako je još niste vidjeli!

Pjevačica Jelena Karleuša bila je jako vezana za svoju majku Divnu, koja je preminula 3. marta 2019. godine, a da bi pokazala koliko joj je ona značila u životu, planira snimiti pjesmu samo za nju.

Naime, Jelena je odlučila da joj Marina Tucaković, koja je inače bila Divnina dobra prijateljica, napiše baladu s kojom će se vratiti na scenu kada za to bude bila spremna.
Karleuša je zamolila Tucaković da joj napiše emotivni tekst, a Marina je ove navode potvrdila.

– Naravno da ću ispuniti Jeleninu želju da napišem pjesmu o njenoj majci. Još je rano da pričamo o tome jer je Divna nedavno preminula i prosto nije pravi trenutak za takvo nešto. Mora proći neko vrijeme. Nemam još u planu kako bi taj tekst trebao izgledati, to sve zavisi od trenutka kada sjednem pisati – rekla je Marina.

Marina će Divnu pamtiti kao ženu “lafa”.

– Čovjek nju jednostavno ne može zaboraviti. Bila je sila, lafica, velika žena, moj pravi prijatelj. Uvijek je bila pozitivna i govorila je: “Samo gledaj pravo, ne osvrći se.” Mnogi su slušali i zavoljeli Radio 202 baš zato što je bila sjajna voditeljica i svojim glasom privlačila slušaoce – ispričala je Marina, pišu srpski mediji.

Zbog novca ili nečega drugog: Roditelji otkrili zašto su puštali dječake u sobu nastranog Jacksona?

Ovo je djevojka kojoj je Naida Karić zapalila auto: Bila je velika ljubav MMA borca, ali onda je postalo “prljavo”