Video: Bosanci i Hercegovci u St. Louisu dugo će pamtiti subotu…

Događaji Posljednje

Mart 3. tekueće godine jeDan koji ostaje u pamćenju, dan druženja omladine, novih poznanstava i prijateljstava. Dan folklora, običaja i tradicije. Dan za dugo sjećanje Bosanaca i Hercegovaca u St. Louisu.

”Hvala još jednom svim ljudima koji su omogućili susret radosti, hvala ljudima koji su bili sponzori, koji su omogućili i ručak i večeru za sve naše goste, roditelje i djecu. Bez kojih ovo ne bi bilo izvodljivo, hvala njihovom dobrom srcu”, poručuju iz Kulturno umjetničkog društva Đerdan.

Zahvalnica ide za TV Bostel, hvala Azo i Edo, Grbić Family! Hvala roditeljima na divnim kolačima, hvala roditeljima koji su upitali šta treba pomoći i da pomognu sve što treba.

Hvala timu Odbora Đerdana koji je pažljivo radio na dočeku naših učesnika, hvala našem Đerdanu koji je bio domaćin i dočekao omladinu i pružio osmijeh i ruku gostoprimstva.

Hvala svim učesnicima koji su svojim dolaskom uveličali nase veče folklora , Hvala KUD Bosna, KUD Krajiški Biseri, KUD Kolo, KUD Izvor. Hvala njihovom rukovodstvu na profesionalnosti i povjerenju, saopšteno je iz Đerdana.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.