in ,

VIDEO Skandal u Srbiji na televiziji uživo: Ratni zločinac Ratko Mladić se iz zatvora u Hagu javio u TV program!
Osuđeni ratni zločinac, ratni zapovjednik Vojske Republike Srpske, Ratko Mladić, jutros se telefonski uključio u jutarnji program srpske Televizije TV Happy i razgovarao s gostima u studiju.

U emisiji voditelja Milomira Marića su gostovali i Mladićev sin Darko, osuđeni ratni zločinac i čelnik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, te član ruske Dume Pavel Dorohin, a zatim se telefonskim putem uključio i Ratko Mladić, javlja N1.

‘Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka me dođe obići, neka on intervjuira Vojislava Šešelja, a i Voja neka dođe…Darko, reci Voji da dođe da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7:1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova ‘Kosovka djevojka’ i loše je prošao’, rekao je Mladić uživo u jutarnjem programu. Pozdravio je i sina Vojislava Šešelja, rekavši da će on biti bolji od oca, baš kao što je njegov sin bolji od njega, a obratio se i na ruskom jeziku.

‘Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, previše se šire ka Rusiji. I neka Voja malo smršavi. Živi bili’, rekao je Mladić.
Mladić je, podsjetimo, na doživotnoj zatvorskoj kazni zbog ratnih zločina u BiH. On je pred Haškim sudom tako osuđen po 10 od 11 tačaka optužnice, a oslobođen je optužbe za genocid u šest općina.

KRAJ KARIJERE DARKA LAZIĆA Ljekari očajnim roditeljima saopćili najgore vijesti: Naš sin će ostati bogalj bez para!

Željko Komšić za hrvatske medije: ‘O, baš će mi zabraniti! Dolazit ću i u Široki, i u Ljubuški, i u Žepče, i gdje god su me proglasili nepoželjnim. Ne pada mi na pamet da to poštujem’