in ,

VIDEO Vojislav Šešelj progovorio o Davidu Dragičeviću i zaprepastio javnost: Monstruozne i sramne izjave lidera radikala u Srbiji
Neljudske i sramne izjave o Davidu Dragičeviću.

“Od njega prave nacionalnog heroja. Našli su i nekog muslimana kome je na sličan način sin stradao, pa su tražili i Hrvata. Cilj im je naći unesrećenog oca kojem je sin stradao”, kazao je Šešelj.

Vojislav Šešelj je bio gost jedne televizijske emisije, a u studio s njim je bio i Milomir Marić.

“Već danima u Banjoj Luci traju neki protesti povodom smrti Davida Dragečevića koji je bio narkoman i kriminalac. On je navodno uhvaćen pri nekoj krađi i navodno je dobio batine u toku tog hvatanja. On je nađen mrtav poslije. On je notorni kriminalac i narkoman”, kazao je Šešelj te nastavio:

“Od njega prave nacionanog heroja i žrtvu režima pa su našli nekog muslimana kome je na sličan način sin stradao. Pa su tražili i hrvata ali on neće da učestvuje u tome. Oni žele da nađu nekog unesrećenog oca kome su sinovi stradali, a samo kako bi se podigao narod i ujedinio”, kazao je Šešelj.

Govorio je i o Davoru Dragičeviću, ocu pokojnog Davida.
„Davora ja ne znam. On je instrumentalizovan. Njega finasniraju strane organizacije”, zaključio je Šešelj u stilu Milorada Dodika koji ima vrlo slično mišljenje o ovom problemu.

Pogledajte monstruma.

I ovo je moguće: Goran Bregović ima tri prelijepe kćerke i sve su različite vjeroispovijesti

UŽAS! Hrvatska odlaže radioaktivni otpad na granicu sa BiH, nesposobni bh. političari šute