in

“Više nema hljeba od pjevanja” Marija Šerifović donijela veliku odluku, mijenja profesiju

Ona je na svom Instagramu objavila snimak u kome govori o svom novom potezu.

Nakon proglašenja vanrednog stanja, pjevači su ostali bez posla jer su svi nastupi bili otkazani, te samim tim i nisu imali mjesecima unazad prihode.
Naime, pjevačica Marija Šerifović je zbog toga odlučila da potpuno promijeni zanimanje, makar privremeno, te je i svoje fanove obavijestila o velikoj odluci.

Ona je na svom Instagramu objavila snimak u kome govori o svom novom potezu.

– Postajem jutjuber, zato što love se nema. Pjevaću sledeće godine – rekla je Marija.

Da nije jedina koja je tražila izlaz iz teške situacije, govore činjenice da se veliki broj pjevača posvetio drugim zanimanjima.

Hrvatski pjevač Toni Cetinski je nedavno objavio da počinje sadnja BIO sela koji je odlučio da napravi, dok je Aco Pejović već neko vrijeme posvećen vinogradima, odnosno berbi grožđa, koje je uspješno rodilo i ove godine.

Sadašnja učesnica Zadruge, Ivana Šašić je do prije samog ulaska u rijaliti boravila u rodnom Šabcu, gdje je na svom imanju uzgajala svinje, ovce, koze, patke, guske, piliće, kokoške. Na ovaj korak se odlučila jer kako je rekal “više nema hljeba od pjevanja”.

– Ovdje nema šminke, firmirane garderobe i svega onoga na šta je estrada navikla. Ovdje moji prasići gazduju, a ja im pjevam. Pa kad nemam kome da pjevam, barem da pjevam onima od kojih živim – mojim prasićima. A tek kako oni znaju da zapjevaju – rekla je za pomenuti list.

(Expresstabloid.ba)

U Srebrenici klanjana dženaza Nuri Alispahić, umrla je od tuge za sinovima Azmirom i Admirom

Sudbina je bila na njihovoj strani: Jelena i Čedomir Jovanović proslavljaju 20 godina ljubavi