in ,

Zaplijenjena vozila vrijedna 2,5 miliona KM

Oko 1,3 miliona evra, odnosno 2,5 miliona maraka vrijedna su dva lamborginija i jedan ferari, koji su u petak naveče u Banjaluci oduzeti od braće Sanjana Armina i Nermina Ćuluma, te prijedorskog kik-boksera Velida Saleševića.
Potvrdio je to za “Nezavisne” izvor blizak istrazi, nakon što je iz banjalučke policije rečeno da se utvrđuje porijeklo ovih vozila te validnost dokumentacije.

“Oni su u petak primijećeni u Banjaluci te pozvani na informativni razgovor. U društvu s njima bile su i dvije djevojke, od kojih jedna Slovenka, koja je predata Terenskom centru Kancelarije za strance BiH”, pojasnio je izvor “Nezavisnih”.

Privedena petorka je istu noć puštena iz prostorija PU Banjaluka.

“A.Ć., N.Ć., S.V., M.R. i T.S. su privedeni s ciljem utvrđivanja njihove povezanosti s izvršenjem krivičnih djela na području koje je u nadležnosti PU Banjaluka. Oduzeta su im vozila radi utvrđivanja porijekla i validnosti dokumentacije. Obaviješten je nadležni organ radi preduzimanja mjera na utvrđivanju carinskog prekršaja”, rekla je za “Nezavisne” Marija Markanović, portparol PU Banjaluka.
Braća Ćulum su, podsjetimo, privođeni i prije nekoliko sedmica te ispitani u vezi s ubistvom Slaviše Krunića, poznatog banjalučkog biznismena. Potom su pušteni.

Kako je ranije objavljeno, braća Nermin i Armin Ćulum poznati su policijskim agencijama širom Evrope, a u nekoliko zemalja im je i zabranjen ulazak jer su prijetnja po bezbjednost.

Mektić pozvao narod na ustanak: Vrijeme je da silom rušimo bagru sa vlasti!

UNIŠTAVA ćelije raka! Doktori ne žele pričati o ovom PRIRODNOM I JEFTINOM lijeku!