in

Zaražen koronom: Zabrinuta Severina podijelila sliku iz bolnice!

Fotograf Dušan Petrović prije nekoliko dana saznao je da je pozitivan na koronavirus, a njegovu objavu iz bolnice podijelila je i Severina, koja je s njim često sarađivala.

– Hvala svima na porukama podrške i izvinjavam se što nisam odgovorio. Noćas sam oko pola dva završio u bolnici jer mi se pogoršalo stanje i temperatura ne pada. Tako da ću do daljnjega biti ovdje. Čuvajte se i pazite se. Ova korona je jedan veliki užas mada ćemo i to pobijediti – napisao je uz fotografiju iz bolnice koju je podijelila Severina te mu poslala podršku u obliku emotikona srca.

– U ponedjeljak sam došao u Kragujevac u namjeri da budem sa majstorima jer su nam radovi uveliko u toku. U ponedjeljak je sve bilo ok. Međutim, ja sam imao neku blagu malaksalost, ali sam ja to pripisivao tome što sam prethodne nedjelje, imao devet snimanja i noću sam uređivao i nisam spavao. Ponedjeljak na utorak sam se probudio oko tri ujutro, pola četiri, sa temperaturom 38,8 i s groznicom. Bilo mi je baš loše, to je bio prvi simptom. U utorak sam otišao u ambulantu, testirao sam se, snimali su mi pluća, uzeli su mi bris i vadili krv – ispričao je fotograf nedavno na Instagramu pa se zatim javio ponovno i napisao da “ide na bolje”, ipak čini se da su se stvari tokom večeri ipak pogoršale.

Korona zatvorila pogon bh. kompanije sa 120 radnika

Vozačica izazvala neviđeni haos, policajac u nevjerici: “Ovako čudnu nesreću još nisam vidio!”