in

ZASTRAŠUJUĆI GOROSTAS “Iranski Hulk” spreman za debi u MMA kavezu, bit će to pojava kakvu do sada nismo vidjeli…

Konačno prihvaćam svoju prvu profesionalnu borbu. Spreman sam za izazov

MMA svijet postat će jači za “iranskog Hulka” Sajada Gharibija.
Dizač tegova, koji izgleda zaista zastrašujuće, najavio je svoj debi sljedeće godine protiv neimenovanog brazilskog borca.

“Konačno prihvaćam svoju prvu profesionalnu borbu. Spreman sam za izazov”, napisao je na Instagramu 154 kg teški Gharibi, koji je postao prava zvijezda na društvenim mrežama, gdje često izbacuje svoje fotografije.

Prati ga gotovo 450.000 ljudi u posljednje dvije godine. Također, zanimljiv je njegov intervju 2016. godine kada se javno ponudio da brani svoju zemlju u borbi protiv terorističke organizacije ISIS-a.

“Uvijek ću biti vojnik svoje zemlje. Za dvije do tri godine iskreno se nadam da ću biti u pravoj, optimalnoj formi kako bi služio svojoj zemlji”, poručio je tada “iranski Hulk”, a njegov debi u MMA-a borbama sigurno će izazvati veliku pažnju svih jer je i pitanju zaista pojava kakvu do sada nismo vidjeli u tom sportu.

BOSANSKI MAESTRO “POLUDIO” Snimak Pjanića i Ronalda širi se internetom poput virusa, nije ni čudo – pogledajte šta su uradili!

Mirko Šarović začudio cijelu državu: Da li ovo ministar želi da građani BiH skroz prestanu voziti automobile “dizelaše”?!?