in ,

Ženski dio žirija Zvezda Granda potresen smrću Džeja Ramadanovskog

Nikada se više neće ponoviti takva duša, takav osmijeh, takav humor

Današnja vijest o smrti Džeja, pogodila je čitav region, a ženske članice žirija Zvezda Granda nisu mogle da se suzdrže. Brzo su se oglasile…

“Nedelja, a više vas ja zagrliti neću… Upravo sam saznala da je zauvijek prestalo da kuca veliko srce našeg Džeja. Baš u nedelju. Daleko negdej sad, na put bez povratka, naš sin se spremio i otišao. Nek ti je blistav i svijetao taj put, dragi kolega. I neka ti je laka zemlja i vječnost. Iskreno saučešće porodici, prijateljima i svima koji su ga voljeli. Ana i Milutin”, napisala je Ana Bekuta na Instagramu.

“Nikada se više neće ponoviti takva duša, takav osmijeh, takav humor. Ne ponavlja se više ni takva boja glasa. O pjesmama i da ne govorim. Ja sve i da hoću ne mogu te nikada zaboraviti jer se bez tvojih pjesama ne živi, ne voli i ne veseli. Neka te anđeli čuvaju”, napisala je Marija Šerifović.

“Sa velikom tugom sam primila vijest da nas je napustio Džej. Bili smo kolege, saradnici, prijatelji, nadam se i tješi me misao da je na boljem mjestu. Bio je prije svega dobar čovjek, a onda i vrlo poseban i specifičan glas. Ostavio je veliki trag u muzici i na estradi i znam da nisam usamljena kada kažem da će nam svima nedostajati. Vječna ti slava dragi Džej”, napisala je Snježana Đurišić.

Povodom smrti legendarnog pjevača Džeja, Saša Matić otvorio dušu..

Haski pregažen traktorom ponovo na nogama