in

“Živio sam u trošnoj kući 8 godina bez struje” Učesnik Zvezda Granda bio gladan, učio pod svijećom, a i danas nema para ni posao

Almir Zukić iz Tuzle, učesnik show-a “Zvezde Granda” je istakao da sebe ne smatra zvijezdom.

Almir Zukić iz Tuzle se prije dvije godine takmičio u show-u “Zvezde Granda” i tada je dobio naklonost žirija zbog svije skromnosti.

Javnost je tada plakala kada je u svojoj tužnoj ispovijesti otkrio da je živio u kući bez struje u da je sve obaveze obavljao uz svijeću.

“Svi su sad tu… Podržavaju me, a kad mi je podrška bila najpotrebnija, niko nije bio uz mene. Ja sam momak koji je prošao kroz trnje. Trudio sam se, bio sam siromašan, socijalni slučaj. Ne krijem vanredno sam završio osnovnu školu, vječito se trudio. Niko nije htio da bude sa mnom, niko nije vjerovao u mene a sada su svi tu… Djevojke koje sam želio su me odbijale zbog mog finansijskog stanja, patio sam u životu. Sasvim sam, druge su mi slamale srce varajući me, a svaku sam iskreno volio. Folirale su me, a sada su tu. Svi su sada tu” – počeo je on svoju ispovijest.

”Živio sam u trošnoj kući osam godina i bez struje, patio sam, učio pod svijećom dok su drugi uživali. Sada su svi tu, ali opet hvala svima, volim vas. Želim da svi znaju moju istinu. Moj život je jako gorak i usamljen sam i sada, ali nema veze, ja sam na to navikao… Navikao sam da osobe u koje vjerujem i volim odu i okrenu leđa”- dodao je.

”Običan sam momak koji je patio i još pati, ali jednog dana možda i ja dočekam sreću, ali možda” – pričao je tada. Almir je završio Srednju rudarsku školu, a danas ne radi.

”Ne radim nigdje, u potrazi sam za menadžerom, koji je bio zainteresovan da me vodi da ulaže u mene, a ja garantovani uspjevam. Moj život je bio jako težak. Ove godine sam se ponovo prijavio u “Zvezde Granda”. Spreman sam da se dokažem i dam svoj maksimum. Prošle sezone sam bio probno na Grandu, zato sam neshvaćen od strane publike. Život je naglo počeo da ide nizbrdo, izgubio sam posao, tezge, slabo ide… Depresija je rasla, jer ja izdržavam sve u kući, zadužen sam za sve troškove. Borim se koliko mogu, jako sam zahvalan Grandu za sve što su učinili za mene, pomogli su mi maksimalno “ – rekao je Almir za “Ekskluzivu”.

Bosanac napravio havariju u Švajcarskoj: Izašao sa BMW-om na ulicu i šou je mogao da počne…

Federalni štab civilne zaštite donio dvije važne odluke: Obje stupaju na snagu odmah